Home Noutăți Ziua Victoriei și Ziua Europei, marcată la Cahul

Ziua Victoriei și Ziua Europei, marcată la Cahul

0
0
378

     Astăzi, 9 mai 2023, sărbătorim marcarea a 78 de ani de la încheierea celui de-al doilea Război Mondial, eveniment ce a marcat victoria aliaților asupra regimului nazist. În același timp, în această zi aniversăm și Ziua Europei, care simbolizează unitatea și pacea în Europa.

     La eveniment au participat și personalități importante, printre care dl Nicolae DUNAS, președintele raionului Cahul, dl Ion GROZA, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Igor ȘEVCENCO, șeful Oficiului teritorial al Cancelariei de Stat, dl Nicolae DANDIȘ, primarul Municipiului Cahul, consilieri raionali și municipali, angajați ai serviciilor publice raionale, veterani de război și locuitori ai raionului.

     În cadrul ceremoniei, oficialii au evidențiat dorința de a construi un viitor pașnic și înfloritor pentru întreaga țară, concentrându-se pe colaborare și dezvoltare sustenabilă în beneficiul tuturor cetățenilor săi. Ziua Europei este o ocazie de a celebra valorile comune ale statelor europene și de a reflecta asupra progreselor realizate în domeniul cooperării și dezvoltării în Europa.

     Cu această ocazie solemnă, ne exprimăm recunoștința și respectul față de eroii care și-au pierdut viața luptând pentru libertate și pace, și ne reafirmăm angajamentul de a contribui la consolidarea valorilor europene și la construirea unui viitor mai bun pentru toți cetățenii. Mulțumim tuturor celor care au participat la acest eveniment solemn și important.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.