Home Noutăți Ziua ușilor deschise la Inspectoratul de Poliție Cahul cu genericul „Poliția și Comunitatea”

Ziua ușilor deschise la Inspectoratul de Poliție Cahul cu genericul „Poliția și Comunitatea”

0
5
2,228

La 15 decembrie 2018, Inspectoratul de Poliție Cahul a organizat Ziua Ușilor Deschise cu genericul „Poliția și Comunitatea”, eveniment prilejuit de cea de-a 28-a aniversare de la înființarea Poliției Republicii Moldova serbată la 18 decembrie.

La eveniment au fost prezenți președintele raionului Cahul, Ion GROZA,comisarul-șef al IP, Iurii BRICEAG, primarul municipiului Cahul, NicolaeDANDIȘ, veterani ai MAI ai IP Cahul, studenți ai Colegiului IndustrialPedagogic „Iulia Hașdeu”, elevi, copii alături de părinți, membrii echipei„Bunicii Grijulii”. De asemenea, au luat parte la eveniment și membri aiDirecției Situații Excepționale Cahul, ai Poliției de Frontieră, ai BrigăziiInfanterie Motorizată „Dacia”, reprezentanții Asociațiilor Obștești din raionși ai mass-media locale.

În acest context, participanții au făcut cunoștință cu activitateainspectoratului, explorând interiorul instituției, au cunoscut îndeaproapeefectivul acestuia, cât și tehnica blindată și echipamentul special din dotareMAI. De asemenea, au fost prezentate proiectele inițiate de IP Cahul șidesfășurate pe parcursul anului 2018, activitățile angajaților inspectoratului,o atenție aparte a publicului fiind atrasă de rpezentarea specificuluiprofesiei de polițist și pașii întreprinși spre a deveni funcționar public custatut special. Astfel, câțiva tineri-studenți au fost motivați pentru a seînrola în rândurile Inspectoratului de Poliție. Programul de dresare a câineluide serviciu a impresionat participanții de orice vârstă la eveniment, după carecu toții au savurat terciul ostășesc și dulciuri.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.