Home Noutăți Ziua profesională a lucrătorului din sfera protecției sociale sărbătorită la Cahul

Ziua profesională a lucrătorului din sfera protecției sociale sărbătorită la Cahul

0
0
3,140

La 15 septembrie 2017, în incinta Palatului de Cultură ”Nicolae Botgros”, Cahul, s-a desfășurat festivitatea dedicată lucrătorului din sfera protecției sociale a populației cu prilejul zilei profesionale. Anual această sărbătoare este marcată în Republica Moldova în a treia duminică a lunii septembrie.

La eveniment au participat dl Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului, dna Elena Bacalu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, angajații aparatului direcției Asistență Socială și Protecția Familiei, asistenți sociali comunitari, lucrători sociali, asistenți parentali, studenți ai acestei specialități, primari. Invitat de onoare la eveniment a fost dna Valentina Buliga, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

În cadrul festivității au fost momente de reflecție, analiză, apreciere și promovare a acestei profesii nobile la nivel național și local. Toți angajații Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei din Cahul au fost în mod festiv felicitați, fiecare participant bucurîndu-se de programul artistic prezentat în cadrul festivității.

De asemenea, s-a apreciat rolul important pe care-l dețin lucrătorii din domeniul protecției sociale a populației și efortul depus zi de zi în exercitarea acestei funcții deloc ușoare, cu multă dăruire de sine. Celor mai buni lucrători din acest sistem li s-au decernat diplome de apreciere.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.