Home Noutăți Ziua profesională a Lucrătorului din Învățământ marcată în raionul Cahul

Ziua profesională a Lucrătorului din Învățământ marcată în raionul Cahul

0
0
846

            La 4 octombrie curent, în incinta Consiliului Raional Cahul, s-a desfășurat sărbătoarea consacrată Zilei Mondiale a Educației și Zilei Profesionale a Lucrătorului din Învățământ. La eveniment au participat dna Elena DAUD, vicepreședintele raionului Cahul, dna Tatiana ROMANIUC, viceprimarul municipiului Cahul, dl Valeriu BABAN, șeful Direcției generale învățământ, dna Maria TICHIȘAN,  președintele CR Cahul al sindicatului lucrătorilor din educație.

            Direcția generală de învățământ a declarat în perioada 3-7 Octombrie „Săptămâna educației” în instituțiile de învățământ din raion.

            În acest context, tinerii specialiști și mentorii lor, profesorii, învățătorii și educatorii instituțiilor de învățământ din raion au fost felicitați în mod festiv pentru munca nobilă, responsabilitatea și fidelitatea față de profesie, pentru efortul zilnic depus în educația tinerei generații în spiritul valorilor naționale și universale.

            Activitatea cadrelor didactice din raionul Cahul a fost apreciată și de către Ministerul Educației și Cercectării al Republicii Moldova cu diplome de onoare, în semn de înaltă recunoștință și apreciere a activității prodigioase în domeniul învățământului, pentru dedicare, devotament și perseverență în promovarea educației de calitate și cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului din învățământ.

            Totodată, a fost acordat Titlul de Director de Onoare dlui Ștefan BOIU, dnei Ala GAIDAR, dnei Claudia GALAJU, dnei Efrosinia PĂCURARU, dlui Ion EREMIA, directori și ex-directori ai unor instituții de învățământ din raion.

            În cadrul festivității, elevi de la Școala de Muzică „Maria Cebotari” au încântat auzul celor prezenți la eveniment cu piese muzicale, care au creat o atmosferă plăcută de sărbătoare.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.