Home Noutăți Ziua profesională a lucrătorilor din sfera protecției sociale la Cahul

Ziua profesională a lucrătorilor din sfera protecției sociale la Cahul

0
0
2,314

A devenit o frumoasă tradiție de a consemna anual, în a treia duminică a lunii septembrie sărbătoarea profesională a angajaților din sfera protecției sociale a cetățenilor Republicii Moldova.

Astfel, la data de 14 septembrie 2018, în incinta Consiliului Raional, Direcția asistență socială și protecția familiei Cahul a organizat o manifestare cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”. La festivitate au participat Ion Groza, președintele raionului Cahul, Elena Bacalu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Lilia Moraru, șef Direcția asistență socială și protecția familiei, Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului, angajați ai direcției, și anume asistenți sociali comunitari, lucrători sociali, asistenți parentali profesioniști, asistenți personali, primari ai localităților, consilieri, șefii subdiviziunilor din subordinea Consiliului Raional, cât și ai serviciilor desconcentrate.

În acest context, în mod festiv au fost felicitați angajații Direcției asistență socială și protecție a familiei.

Dna Lilia Moraru a prezentat raportul privind activitatea Direcției, menționând atât realizările obținute pe parcursul anului și provocările, cât și planurile de viitor pentru a îmbunătăți condițiile angajaților și beneficiarilor direcției.

Dl Ion Groza, Președintele raionului, a apreciat rolul important pe care-l dețin lucrătorii din domeniul protecției sociale a populației și efortul depus zi de zi în exercitarea cu multă dăruire de sine a acestei misiuni deloc ușoare, îndemnându-i ca indiferent de provocările întâmpinate, să rămână alături de oamenii în nevoie.

Pe lângă urările de multă sănătate și realizări frumoase în domeniu, au fost înmânate diplome de apreciere angajaților care au obținut cele mai bune rezultate.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.