Home Noutăți Ziua Poliției Naționale serbată la Cahul

Ziua Poliției Naționale serbată la Cahul

0
0
1,542

La 16 decembrie curent, la Cahul a fost sărbătorită Ziua Națională a Poliției. Cu acest prilej polițiștii din raion s-au întrunit în incinta Consiliului raional Cahul unde a avut loc festivitatea solemnă, consacrată aniversării a XXIX-a de la formarea Poliției Naționale a Republicii Moldova.

În calitate de oaspeți de onoare, la eveniment au participat dl Marcel Cenușa, președintele raionului Cahul, dna Dorina Boghian, șef Oficiul Teritorial al Cancelariei de Stat, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dl Sîrbu Andrei, șeful Inspectoratului de Poliție Cahul, dl Vitalie Ciudin, procurorul raionului Cahul, primari și alții.

Președintele raionului, dl Marcel Cenușa, a felicitat toți polițiștii prezenți la eveniment, pe cei care apără drepturile și libertățile fundamentale ale cetățeanului, asigură liniștea și ordinea publică, expimând profunda recunoștință pentru eforturile depuse și succesele obținute, dorindu-le tuturor realizări profesionale în viitor. De asemenea, domnul președinte a adus mulțumiri veteranilor poliției pentru munca pe care au desfășurat-o în interesul societății.

Șeful Inspectoratului de Poliție Cahul, dl Sîrbu Andrei,  a adresat sincere felicitări colegilor de serviciu care au demonstrat responsabilitate în serviciul lor și care permanent sunt implicați în evenimente și acțiuni importante, asumându-și riscuri pentru a-i ajuta pe cei în pericol.

După frumoasele mesaje de gratitudine, urări, felicitări și aprecieri adresate polițiștilor de către participanții la eveniment, pentru merite deosebite în activitatea de zi cu zi, implicarea, dăruirea, dedicația și consecvența în atingerea standardelor de performanță și seriozitatea de care au dat dovadă în rezolvarea misiunilor primite, dl Sîrbu Andrei a oferit diplome și medalii angajaților IP Cahul, cât și a promovat în grad colaboratori ai IP Cahul.

Primarii localităților veniți la eveniment au menționat și ei pe cei mai buni colaboratori ai Inspectoratului de Poliție.

De asemenea, au fost apreciați cu diplome pentru frumoasa colaborare, implicare și susținere primarii localităților raionului, reprezentanți ai societății civile și antreprenori locali.

Festivitatea a culminat cu un program de urături și colinde în preajma sărbătorilor de ianră, interpretate de un grup de soldați ai Brigăzii nr.3 Infanterie Motorizată Dacia.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.