Home Noutăți Ziua Poliției Naționale sărbătorită la Cahul

Ziua Poliției Naționale sărbătorită la Cahul

0
0
3,055

Astăzi, 18 decembrie 2017, Poliția Națională a Republicii Moldova împlinește 27 de ani de la formare. Cu acest prilej, Inspectoratul de Poliție Cahul a organizat o festivitate consacrată oamenilor legii, care a debutat în prima parte a zilei în incinta Consiliului Raional Cahul, în cadrul unei ședințe solemne și a continuat în incinta Palatului de Cultură ”N.Botgros”, în cadrul festivității de celebrare a acestei sărbători.

La evenimentul desfășurat au fost prezenți președintele raionului Cahul, Ion GROZA, dl Iurii BRICEAG, șef al Inspectoratului de Poliție Cahul, dl Nicolae DANDIȘ, primarul municipiului Cahul, primari din localitățile raionului, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Cahul, ai Bisericii Ortodoxe, ai societății civile și alți cetățeni.

Sărbătoarea a debutat cu onorarea imnului și drapelului de stat, după care oficialitățile prezente la eveniment au adresat sincere felicitări colegilor și colaboratorilor IP și profunda reunoștință pentru eforturile depuse, obligațiunile și responsabilitățile pe care le îndeplinesc zi de zi în asigurarea liniștii și ordinei publice. Cei mai buni colaboratori ai IP Cahul au fost menționați cu diplome, premii și distincții pentru merite în serviciu.

Programul festiv al sărbătorii a continuat în incinta Palatului de Cultură ”Nicolae Botgros”, unde a continuat decernarea diplomelor de onoare din partea Șefului IP Cahul. Aici au participat dl Ion GROZA, președintele raionului, dna Elena BACALU, deputat in Parlamentul Republicii Moldova, Excelența Sa, dna Anca CORFU, Consul general al Consulatului României la Cahul, procurorul raionului, veteranii MAI, șefii subdiviziunilor MAI din raionul Cahul.

Pentru toți cei prezenți la sărbătoare, a fost demonstrat un moment cultural-artistic, cu evoluarea ansamblurilor de muzică și dansuri ”Bobocel”, ”Izvoraș”, ”Iuventa”și soliști de muzică populară, care au creat o atmosferă indeită de sărbătoare.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.