Copiii municipiului și raionului Cahul, dar și oaspeții municipiului, după doi ani de restricții sanitare, s-au putut bucura de un program vast de distracții organizat de autorități cu prilejul Zilei Ocrotirii Copilului.

Astfel, în dimineața zilei de 1 iunie a fost organizată parada copiilor  începând cu Bd. Victoriei până în Piața Horelor, unde a avut loc deschiderea oficială a evenimentului cu un program artistic prezentat de copii.

          La eveniment au fost prezenți președintele raionului Cahul, domnul Nicolae Dunas și primarul municipiului Cahul, domnul Nicolae Dandiș, care au venit cu un mesaj de felicitare pentru toți copilașii  și părinții  cu această minunată și mult așteptată sărbătoare, dorindu-le o copilărie fericită, o viață plină de bucurii și o vară veselă, colorată, plină de aventuri și emoții deosebite.

Copiii au fost așteptați în Orășelul copiilor din  Parcul Central „Grigore Vieru” din mun. Cahul, unde au fost întâmpinați de  organizatorii evenimentului, care au pregătit un program cu mai multe surprize: concursuri muzicale, recitaluri de poezie, ateliere educative pentru copii, desen pe asfalt, competiții sportive, face painting.

De asemenea, au fost vernisate expoziții de artizanat și organizate jocuri și tombole.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.