Home Noutăți Ziua Națională a Tineretului

Ziua Națională a Tineretului

0
0
413

     În conformitate cu prevederile Hotărîrii Guvernului nr. 552/1996, în Republica Moldova, în a doua duminică a lunii noiembrie, este marcată ,,Ziua Națională a Tineretului”.
      În acest context, Consiliul Raional Cahul, în colaborare cu Serviciul de Tineret și Sport,  Centrul de Tineret Cahul și instituțiile de învățământ din raionul Cahul, vor desfășura, pe parcursul săptămânii curente, un șir de acțiuni dedicate acestui eveniment.

    Printre activitățile realizate se numără un studiu de caz privind „Stoparea violenței în rândul tinerilor”, organizat de către Echipa Educatorilor de la Egal la Egal a Colegiului „Iulia Hașdeu” în colaborare cu studenții instituției; un seminar informativ privind „Elaborarea și gestionarea bugetului Instituției Publice L.T „Ion Creangă”; Velohora cu genericul „Ești tânăr – implică-te și gata”, organizat de către Grupul de inițiativă „Tătărăștenii tineri în acțiune”.

       Reamintim că, la data de 11 noiembrie curent, Consiliul Raional Cahul, în colaborare cu Serviciul de Tineret și Sport, Centrul de Tineret Cahul, organizează Forumul Raional al Tinerilor, desfășurarea căruia va avea loc în incinta Consiliului Raional Cahul, sala de ședințe, etajul II, cu începere de la orele 14:30.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.