Home Noutăți Ziua lucrătorului medical și a farmacistului sărbătorită la Cahul

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului sărbătorită la Cahul

0
0
607

Astăzi, la Palatul de Cultură ”Nicolae Botgros” din mun Cahul, au fost sărbătoriți medicii, lucrătorii medicali și farmaciștii din raionul Cahul. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, care se sărbătorește în fiecare an, a treia duminică a lunii iunie.

La eveniment au fost prezenți președintele raionului Cahul, Nicolae Dunas, vicepreședintele raionului Elena Daud, viceprimarul municipiului Cahul, Stela Badîn, șeful Oficiului Teritorial Cahul al Cancelariei de Stat, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Igor Șevcenco, medicii și lucrătorii medicali din raionul Cahul.

În semn de recunoștință și mulțumire pentru sprijinul, dedicația și solidaritatea față de cetățeni și sistemul de sănătate din raionul Cahul, precum și cu prilejul Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, au fost decernați cu diplome 156 lucrători medicali și farmaciști din  diferite instituții medico – sanitare publice, precum și asistenți medicali din instituțiile de învățământ din raion.

La fel, au fost comemorați medicii și asistenții medicali, care aflându-se la datorie au fost răpuși de virusul nemilos Covid-19.

Președintele raionului Cahul, Nicolae Dunas, a exprimat mulțumiri și profundă gratitudine pentru responsabilitatea și profesionalismul de care dau dovadă lucrătorii medicali în asigurarea unei societăți sănătoase, pentru dedicație și munca asiduă, zâmbetele și încurajările dăruite oamenilor. 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.