Home Noutăți Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului în raionul Cahul

Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului în raionul Cahul

0
0
3,242

În fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova  se sărbătoreşte Ziua lucrătorului medical și a farmacistului.

La 16 iunie 2017, în incinta Palatului Culturii ”Nicolae Botgros” din or. Cahul s-a desfășurat festivitatea dedicată Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului.

La festivitate au fost invitați lucrătorii medicali din raion. În calitate de oaspeți de onoare au fost domnii Ion Groza, Președintele raionului Cahul,  Oleg Creciun, viceministru al Ministerului Sănătății al Republicii Moldova, Nicolae Dandiș, primarul or. Cahul,  Vladimir Lîsenco, medic-șef Centrul de Sănătate Publică raionul Cahul, Anatolii Malcov, medic-șef Spitalul raional, Alexandru Hagioglo, medic-șef Centrul de Sănătate Cahul, Sergiu Bădănău, directorul Colegiului de Medicină și managerii tuturor instituțiilor medicale din Cahul.

Startul sărbătorii a fost dat la orele 11:00. Oapeții de onoare prezenți la sărbătoare, cât și directorii instituțiilor medicale din Cahul au venit cu mesaje de felicitare pentru toți lucrătorii medicali din raion și au apreciat cu diplome de onoare pe cei mai buni din domeniul medical și farmaceutic.

În cadrul festivității au evoluat câteva grupuri de copii ai ansamblului ”Bobocel” din Cahul și studenți ai Colegiului de medicină.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.