Home Noutăți Ziua Lucrătorului medical și a Farmacistului celebrată la Cahul

Ziua Lucrătorului medical și a Farmacistului celebrată la Cahul

0
0
319

   Tradițional, în Republica Moldova, în a treia duminică a lunii iunie se sărbătorește Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, un eveniment dedicat tuturor celor care își consacră viața sănătății publice și bunăstării comunității. Cu acest prilej, astăzi, 14 iunie curent, s-a desfășurat ceremonia festivă dedicată lucrătorilor medicali din raion.

    La festivitate au participat conducerea raionului, consilieri raionali, medici, asistenți medicali și alți profesioniști din domeniul sănătății. Evenimentul a reprezentat o ocazie deosebită de a recunoaște și onora eforturile și dedicarea tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății.

     În cadrul sărbătorii, au fost evidențiați și premiați lucrători medicali din diferite instituții medico-sanitare publice, precum și veterani din sistemul medical pentru contribuțiile lor inestimabile de-a lungul anilor. De asemenea, dinastiile de medici, care au păstrat și transmis tradiția și dragostea pentru această profesie din generație în generație, au primit recunoașterea cuvenită pentru efortul și dedicarea lor continuă, care, prin eforturile lor zilnice, contribuie semnificativ la sănătatea și bunăstarea cetățenilor raionului.

     Evenimentul, a reprezentat o atmosfera festivă, completată de momente artistice și discursuri de apreciere, toate dedicate eroilor în halate albe, în semn de recunoștință pentru munca neobosită a medicilor, asistenților medicali, farmaciștilor și a întregului personal din domeniul sănătății, ce reprezintă un pilon fundamental al societății noastre.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.