Home Noutăți Ziua lucrătorilor din învățământ marcată în raionul Cahul

Ziua lucrătorilor din învățământ marcată în raionul Cahul

0
0
2,035

La 5 octombrie 2018, de ziua lor, Direcția Generală Învățământ, Cahul a întrunit pedagogii din raion pentru a marca Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ, la care au participat șeful interimar al DGÎ, Valeriu Baban și echipa sa, vicepreședintele raionului Cahul, Vladimir Calmîc, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Elena Bacalu, viceprimarul municipiului Cahul, Tatiana Romaniuc, preotul Iulian Budescu și cetățeni care au ținut să ureze un cuvânt de felicitare cadrelor didactice și veteranilor muncii pedagogice prezenți la sărbătoare.

Evenimentul a început cu o atmosferă plăcută datorită melodiilor interpretate de fanfara de copii din satul Vadul lui Isac. Festivitatea a fost deschisă de către dl Valeriu Baban, șef Direcția Generală Învățământ, cu o felicitare tuturor pedagogilor din raion, mulțumindu-le pentru eforturile depuse în domeniul educației generațiilor viitoare.

Și oaspeții de onoare ai evenimentului au menționat importanța educației pentru tânăra generație, apreciind răbdarea, dăruirea și devotamentul profesorilor în parcursul educațional, după care au înmânat diplome de gratitudine pentru perseverență și succese înregistrate.

În cadrul festivității, cei prezenți s-au bucurat de prestația frumoasă a cunoscutului artist Gheorghe Nichiforeac, cât și evoluarea ansamblului „Iuventa”, Cahul.

Cadrele didactice au rămas plăcut surprinse de festivitatea organizată și au mulțumit la rîndul lor pentru atenția acordată.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.