Home Noutăți Ziua Internațională a Femeii sărbătorită de lucrătorii din sfera protecției sociale

Ziua Internațională a Femeii sărbătorită de lucrătorii din sfera protecției sociale

0
0
312

La data de 3 martie 2023, în incinta Consiliului Raional Cahul s-a desfășurat festivitatea dedicată femeilor din sfera asistenței sociale și protecție a familiei, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

La eveniment a participat conducerea raionului în frunte cu dl Nicolae DUNAS, președintele raionului, reprezentanții direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei, asistenți sociali comunitari, lucrători sociali, asistenți parentali.

Invitatul de onoare la eveniment a fost dl Ion GROZA, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, care a menționat în mesajul său de felicitare că  bogăția țării noastre sunt oamenii – cea mai mare valoare a creației, îndemnând la respect reciproc prin versetul „Ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel”, încurajând astfel pe cei prezenți să se implice în transformarea țării noastre spre mai bine.

Pe lângă mesajele de felicitare din partea conducerii raionului și a direcției, participanții au fost încântați cu un program artistic prezentat de către un grup de copii de la Creșa-grădiniță nr. 9 „Scufița Roșie” din mun. Cahul.

Totodată, în cadrul festivității s-a discutat despre reforme și planuri de viitor ce urmează a fi implementate în cadrul Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.