Home Noutăți Ziua Funcționarului Public serbată la Cahul

Ziua Funcționarului Public serbată la Cahul

0
0
353

     Astăzi, 26 iunie, în incinta Palatului de Cultură ”N. Botgros” din municipiul Cahul, cu prilejul Zilei Funcționarului Public, Consiliul Raional Cahul a organizat un eveniment special dedicat recunoașterii și aprecierii eforturilor remarcabile ale funcționarilor publici din cadrul instituțiilor publice din raion.

    La eveniment au fost prezenți sărbătoriții, și anume  primarii satelor din raionul Cahul și echipele lor, conducătorii instituțiilor publice din municipiu și din raion și colectivele acestora, dl Nicolae DUNAS, președintele raionului Cahul, vicepreședinții raionului și echipa Consiliului Raional Cahul. Invitați de onoare ai evenimentului au fost dl Ion GROZA, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Excelența Sa, dna Anca CORFU, Consul General al României la Cahul, dl Igor ȘEVCENCO, șeful Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat din Cahul, dl Sergiu CORNEA, rectorul Universității de Stat ”B.P. Hasdeu” din Cahul, care au venit cu mesaje de felicitare însoțite de cuvinte alese pentru funcționarii publici.

     În mesajul său de felicitare, domnul Ion GROZA, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a exprimat apreciere și recunoștință față de toți cei care reprezintă pilonii administrației publice locale, care stau în slujba comunității, care lucrează cu mari eforturi pentru a asigura funcționarea corectă a instituțiilor și pentru a asigura nevoile cetățenilor în modul cel mai eficient și profesionist posibil. De asemenea, domnul deputat a încurajat funcționarii publici să-și mențină pasiunea și angajamentul pentru serviciul public și a înmânat diplome de apreciere din partea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova.

     În discursul său, domnul președinte al raionului, Nicolae DUNAS, a mulțumit funcționarilor publici din raion pentru munca și dedicarea oferite zi de zi în interesele publicului, urându-le realizări frumoase și putere în eforturile depuse pentru societate.

     Sărbătoarea a debutat cu evoluarea impresionantă a ansamblului de copii ”Ilincuța”, satul Zîrnești, a ansamblului ”Mocănașii” din satul Slobozia Mare, ansamblu inclus în patrimoniul cultural imaterial UNESCO (Colindul de ceată bărbătească) și cei care recent au venit cu Premiul Mare acasă – nimeni alții decât ansamblul ”Cimpoieș” din satul Manta. Evenimentul dedicat Zilei Funcționarului Public a culminat cu un recital muzical de excepție susținut de către Gheorghe Nichiforeac, artist al poporului.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.