Home Noutăți Ziua Drapelului de Stat, marcată la Cahul

Ziua Drapelului de Stat, marcată la Cahul

0
0
297

     Cu ocazia marcării Zilei Drapelului de Stat, astăzi, 27 aprilie, autoritățile din raionul Cahul și-au unit eforturile pentru a organiza un eveniment solemn și plin de semnificație.

     La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai subdiviziunilor din cadrul Consiliului Raional Cahul, instituțiilor de stat desconcentrate în teritoriu, Inspectoratului de Poliție, Direcției regionale „SUD” a Poliției de Frontieră, Brigăzii 3 Infanterie Motorizată „DACIA”, Penitenciarului nr.5 Cahul, Direcției regionale „SUD” – Inspectoratul General de Carabinieri, Direcției Situații Excepționale Cahul, precum și cetățeni ai raionului Cahul.

     În cadrul ceremoniei, au rostit cuvinte de felicitare președintele raionului Cahul, dl Nicolae DUNAS, primarul Municipiului Cahul, dl Nicolae DANDIȘ, șeful Oficiului teritorial al Cancelariei de Stat, dl Igor ȘEVCENCO, prorectorul Universității de Stat „B.P.Hasdeu”, dl Ion GHELEȚCHI.

     De asemenea, evenimentul a inclus și un moment cultural-artistic prezentat de Ansamblul de bărbați „Mocănașii” din satul Slobozia Mare și Ansamblul profesionist de muzică și dans popular „Izvorașul” din Municipiul Cahul.

     Ziua Drapelului de Stat este o sărbătoare importantă pentru toți moldovenii, marcând un simbol al identității naționale și al independenței Republicii Moldova. Evenimentul de astăzi a oferit ocazia de a celebra această sărbătoare cu comunitatea locală și cu instituțiile publice, arătând astfel unitatea și mândria națională.

     Mulțumim tuturor celor care au participat la această sărbătoare și care au făcut posibil ca această zi să fie una specială pentru comunitatea din Cahul. Să fim uniți în spirit și în acțiune pentru a promova valorile naționale și pentru a contribui la dezvoltarea continuă a Republicii Moldova.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.