Home Noutăți Ziua asistenților și lucrătorilor sociali serbată la Cahul

Ziua asistenților și lucrătorilor sociali serbată la Cahul

0
0
510

     Într-o atmosferă plină de recunoștință și apreciere, cei peste 300 de angajați din sfera protecției sociale din raionul Cahul s-au reunit în data de 15 septembrie pentru a sărbători și a se bucura de contribuția lor inestimabilă în acest domeniu.

    Sărbătoarea, organizată de Direcția Asistență Generală și Protecție a Familiei Cahul, a adus împreună asistenți sociali – profesioniști dedicați, care își consacră zilnic eforturile pentru a sprijini și îmbunătăți viețile celor mai vulnerabili membri ai societății.

   Evenimentul a fost marcat și de prezența președintelui raionului Cahul, dl Nicolae DUNAS, președintele Parlamentului Republicii Moldova, dl Igor GROSU, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, dl Ion GROZA, Excelenței Sale, dna Anca CORFU, Consul General al României la Cahul, dlui Vasile CUȘCA, Secretar de Stat Ministerul Muncii și Protecției Sociale, primarul municipiului Cahul, dl Nicolae DANDIȘ, vicepreședinții raionului Cahul și reprezentanți ai altor instituții care contribuie la oferirea serviciilor sociale în raion.

     Invitații de onoare au subliniat în mesajele lor importanța colaborării și solidarității între asistenții sociali și angajații din alte sfere pentru a contribui împreună la scopul suprem de a fi un suport vădit pentru beneficiarii acestui domeniu. De asemenea, au exprimat recunoștința pentru eforturile, dedicarea și realizările remarcabile ale asistenților sociali din raionul Cahul care, cu demnitate au dus peste ani grijile și bucuriile împreună cu cei, de soarta cărora nu au fost indiferenți, ei fiind apreciați cu premii și distincții. Aceste momente au subliniat importanța vitală a muncii lor și au inspirat toți cei prezenți să continue să ofere sprijin și îndrumare celor care au nevoie.

     Sărbătoarea Asistenților Sociali la Cahul a fost o dovadă elocventă a dedicării și angajamentului asistenților sociali în a aduce schimbări pozitive în viețile celor mai vulnerabili membri ai societății. Șefa Direcției Generale Asistență Socială și Protecție a Familiei Cahul, dna Oxana RADU, a reiterat promisiunea sa de a continua să sprijine și să promoveze profesia de asistent social și de a oferi resursele necesare pentru a face acest lucru posibil.

     Sărbătoarea a oferit un cadru propice pentru cei prezenți de se bucura de sărbătoarea dedicată lor prin programul artistic susținut de ansamblul de dansuri populare ”Nufărul”, colectivul didactic al școlii de muzică ”M.Cebotari” din municipiul Cahul, surpriza evenimentului fiind Violeta Botezatu, artistă care, pe lângă o voce desăvârșită, poate cânta la câteva instrumente: pian, cobză, mandolină.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.