Home Noutăți Ziua agricultorului sărbătorită în raionul Cahul

Ziua agricultorului sărbătorită în raionul Cahul

0
1
2,978

După ce au muncit în sudoarea frunții tot anul, truditorii pământului din raionul Cahul  s-au întrunit astăzi, la inițiativa Direcției agricultură și dezvoltare economică a Consiliului Raional Cahul, pentru a face totalurile anului agricol 2017, dar și planuri pe viitor, în cadrul sărbătorii organizate cu prilejul Zilei lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare.

Astfel, la splendida sărbătoare organizată cu susținerea financiară a Consiliului Raional, au participat agenți economici și producători agricoli din raion, conducerea raionului, în persoana dlui Ion Groza, președintele raionului, și dl Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului, doamnele Elena Bacalu și Aliona Goța, deputate în Parlamentul Republicii Moldova, reprezentanți ai AIPA ș.a.

În contextul sărbătorii, autoritățile au felicitat agricultorii și le-au mulțumit pentru munca asiduă și pentru rezultatele obținute, s-a făcut o trecere în revistă a rezultatelor anului de producere. De asemenea, producătorii agricoli și-au adresat felicitări reciproce, specificând anumite probleme, dar și propuneri în vederea redresării situației din agricultură. Sărbătoarea a fost condimentată cu muzica și dansurile ansamblului ”Cimpoieș”, sărbătoriții bucurându-se și de o masa festivă.

Autoritățile au venit cu diplome și premii pentru agenții economici, cât și pentru plugarii care au obținut cele mai frumoase rezultate în acest an.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.