Home Noutăți Economic Vizita experților Băncii Mondiale în raionul Cahul

Vizita experților Băncii Mondiale în raionul Cahul

0
0
832

Banca Mondială în comun cu Ministerul agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, în prezent, elaborează proiectul ”Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”, una din componentele căreia este construcția apeductului magistral Cahul – Pelinei – Găvănoasa – Burlăceni – Iujnoe — Vulcănești; precum și Vulcănești – Alexandru Ioan Cuza, inclusiv și a rețelelor interioare de aprovizionare cu apă în satele Pelinei, Găvănoasa, Vladimirovca, Nicolaevca (Etapa a II).

În acest context, la 12 ianuarie 2021, doi experți tehnici ai Băncii Mondiale, au efectuat o vizită la Cahul, în cadrul căreia s-au întrunit într-o ședință de lucru cu conducerea și specialiștii Consiliului Raional Cahul, precum și cu reprezentanții  S.A. ”Apă-Canal Cahul”, după care, s-au deplasat în localitățile  menționate.

Scopul vizitei este de a analiza situația actuală din localitățile care fac parte din proiectul ”Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” și de a identifica actualii și potențialii beneficiari ai proiectului.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *