Home Noutăți Vizită de lucru pentru analiza consecințelor calamităților naturale

Vizită de lucru pentru analiza consecințelor calamităților naturale

0
0
2,378

Ieri, 25 iulie 2017, dupa prânz orasul Cahul și câteva localități din preajmă au fost greu încercați de rafalele puternice de vânt care s-au abătut asupra regiunii creând daune esențiale. Printre clădirile avariate din orașul Cahul este și Spitalul Raional, acoperișul căruia a fost afectat de vântul puternic.

În acest context, dl Ion GROZA, președintele raionului Cahul împreună cu dl Vladimir CALMÎC, vicepreședintele raionului Cahul,  au efectuat la 26 iulie 2017 o vizită în teritoriu în satul Pașcani de unde au primit sesizarea despre avarierea acoperișurilor Gimnaziului ”N.Stănescu” din localitate cât și a Oficiului Medicului de familie (OMF).

Astfel, 70% din acoperișul clădirii gimnaziului, care a fost renovat cu doi ani în urmă, a fost smuls și dus de vântul puternic la o distanță de 100 metri, în grădinile gospodarilor din apropiere. Cât privește acoperișul clădirii  OMF- a fost desprins un șirag de coli de ardezie. În consecință, ploaia ce a urmat rafalelor de vânt a afectat interiorul acestor clădiri.

În cadrul vizitei, unde s-au întilnit cu directorii și reprezentanții acestor instituții, dl Ion GROZA și dl Vladimir CALMÎC, au discutat și hotărât măsurile și acțiunile care urmează a fi întreprinse pentru soluționarea și înlăturarea daunelor calamităților naturale asupra clădirilor acestor instituții.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.