Home Noutăți Vizită de lucru al dlui Ion GROZA, Președintele Raionului Cahul în Galați

Vizită de lucru al dlui Ion GROZA, Președintele Raionului Cahul în Galați

0
0
3,937

Președintele Raionului Cahul dl Ion GROZA, a efectuat o vizită de lucru în Județul Galați unde a avut o întrevedere cu dl Costel FOTEA , Președintele Consiliului Județean Galați și dna Camelia EPURE, director executiv Direcția de Dezvoltare Regională.

În timpul întrevederii s-au inițiat discuții la nivel decizional între președinți care au vizat stabilirea parteneriatelor între părți, acestea urmând să dezvolte Proiecte Parteneriat în domeniile care pot fi finanțate, cu prioritate- sănătate, educație, infrastructură, cultură și economie.

În contextul cooperării între Consiliul Raional Cahul și Consiliul Județean Galați, părțile au convenit să formeze un grup de lucru din ambele regiuni pentru a identifica surse de finanțare și rezolvarea problemelor împreună. De asemena s-a menționat posibilitatea organizării întîlnirilor între administrațiile publice locale de nivel I pentru întemeierea prieteniilor, cât și posibilitatea organizării în comun a activităților în domeniul cultură, educație, sănătate.

Președintele Consiliului Județean Galați, dl Costel FOTEA a fost foarte receptiv și deschis în vederea dezvoltării parteneriatului între părți în scopul implementării proiectelor parteneriat pentru binele comunității.

La finalul  vizitei, dnul Ion GROZA a mulțumit dlui Costel FOTEA pentru receptivitate, menționând că astfel de vizite sunt binevenite pentru consolidarea dialogului dintre autorități.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.