Home Noutăți Vizita de lucru a reprezentanților Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului ÎMM în raionul Cahul

Vizita de lucru a reprezentanților Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului ÎMM în raionul Cahul

0
0
2,471

La data de 21 iunie 2017, în incinta Consiliului raional Cahul a avut loc vizita de lucru a reprezentanților Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului ÎMM în raionul Cahul, în cadrul proiectului de creare a Incubatorului de Afaceri Cahul. Acest proiect a fost inițiat de către Consiliul raional Cahul, implementat în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, cu suportul financiar al  Uniunii Europene, și urmează a fi inaugurat la finele lunii iulie 2017.

În cadrul întrunirii au participat dl Ion GROZA, președintele raionului Cahul, dna Iulia IABANDJI, Directorul General al ODIMM, dnul Petru GURGUROV, Consilier probleme juridice şi generale ODIMM, dna Tatiana EREMCIUC, șef Direcția Infrastructura de suport în afaceri ODIMM, precum și dna Victoria GOLUB, șef adjunct Direcția Construcții drumuri și dezvoltare teritorială și dna Janeta GHEȚIU, șef adjunct Direcția Agricultură și dezvoltare economică din cadrul Consiliului raional Cahul.

În cadrul întrunirii s-a discutat despre etapele de implementare a proiectului și progresele înregistrate pînă la ora actuală.  Au fost puse în discuție actele de constituire a Instituției și  aprobat prețul facilitar al locațiunii pentru rezidenții Incubatorului, fiind stabilit planul de acțiuni pentru perioada imediat următoare pentru a incuba și a susține antreprenorii din regiune.

Ședința de lucru a continuat cu o întîlnire cu potențialii rezidenți ai Incubatorului, care sunt în așteptarea începerii oficiale a activității instituției pentru a porni și a dezvolta ideile de afaceri, pe care le-au prezentat în cadrul interviului.

Vizita de lucru s-a finalizat cu o deplasare la șantierul în lucru al Incubatorului de Afaceri, în vederea examinării mersului lucrărilor și determinarea amplasării adecvate a ideilor de afaceri propuse de potențialii rezidenți în cadrul Incubatorului.

Potențialii rezidenți ai IAC pot depune în continuare formularele de aplicare la adresa de email sectiaproiecte@gmail.com.

Detalii la tel: 0299 31 431; +(373-22) 22 42 80

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.