Home Noutăți Vizita de lucru a președintelui raionului în satul Crihana Veche

Vizita de lucru a președintelui raionului în satul Crihana Veche

0
1
2,999

La data de 05 martie 2018, președintele raionului, dl Ion Groza, a efectuat o vizită la grădinița de copii ”Clopoțel” din satul Crihana Veche, care și-a deschis ușile larg pentru oaspeți și părinți, serbând astfel finalizarea cu succes a unui proiect implemetat cu suportul autorităților publice locale, centrale și raionale.

Aici dl Ion Groza a purtat discuții cu dna primar, Rodica Cucereanu, efectivul grădiniței, părinți, consilieri locali, șefi de instituții, accentuând importanța susținerii și investirii în copii, care sunt cea mai importantă resursă pe care o are țara noastră. De asemenea, copiii au adus mulțumiri prin recitaluri de poezii, interpretări de cântece și dansuri.

Ca rezultat al proiectului implementat, s-a realizat dotarea încăperilor a 6 grupe de copii din grădiniță cu pătucuri, măsuțe, scăunele, rafturi pentru cărți și jucării, etc, toate acestea pentru susținerea educației generațiilor viitoare. Părinții prezenți la sărbătoare cât și reprezentanții instituției și-au exprimat profunda recunoștință pentru toți cei care s-au implicat în această realizare în folosul copiilor din întreaga localitate.

În prezent sunt create locuri noi pentru copii în spații reparate și bine amenajate, cu condiții bune și atractive.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.