Home Noutăți Vizita de lucru a dlui Nicolae CIUBUC, director al AIPA, la Cahul

Vizita de lucru a dlui Nicolae CIUBUC, director al AIPA, la Cahul

0
0
2,570

La 24 iulie 2017, dl Nicolae CIUBUC, director al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a întreprins o vizită de lucru în raionul Cahul. Astfel, dl director al AIPA a avut o întrevedere cu dl Ion GROZA, președintele raionului Cahul, dna Deputat, Elena BACALU și dl Vlad CĂȘUNEANU, vicepreședintele raionului, în cadrul căreia au abordat aspecte privitor la domeniul agricol din raion. Apoi, a avut loc ședința de lucru cu participarea dnei Deputat, Elena BACALU, reprezentanților conducerii raionului și a agricultorilor din regiune.

În cadrul ședinței, dl Nicolae CIUBUC împreună cu dna Elena BACALU, au discutat cu producătorii agricoli din raion privitor la derularea Campaniei de subvenționare a producătorilor agricoli 2017. De asemenea, dl director al AIPA și dna Deputat au familiarizat și explicat participanților, încă o dată, noile condiții de acordare a subvențiilor. În deosebi, au fost evidențiate condițiile legate de necesitatea certificatului de pregătire profesională, cît și măsurile ce se întreprind pentru facilitarea procesului de obținere a acestuia.

La finele vizitei, dl Nicolae CIUBUC și dna Elena BACALU au vizitat satul Andrușul de Sus unde s-au întîlnit cu producătorii agricoli locali. În cadrul acestei întîlniri s-a accentuat suportul oferit de stat în scopul readucerii în circuitul agricol a suprafețelor viticole din regiune cu un termen de exploatare depășit.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.