Home Noutăți Vizita de lucru a dlui Ivan FLOREAN, viceministrul Tineretului și Sportului la Cahul

Vizita de lucru a dlui Ivan FLOREAN, viceministrul Tineretului și Sportului la Cahul

0
0
1,952

La 18 iulie 2017, a avut loc vizita de lucru în teritoriu a dlui Ivan FLOREAN, viceministrul Tineretului și Sportului. În cadrul întrunirii au participat dl Teodor DĂNILĂ, șef adjunct Direcția monitorizare și analiză a politicilor, dl Constantin ȚURCANU, Direcția Tineret, dl Vladimir CALMÎC, vicepreşedintele raionului Cahul, dl Vlad CĂȘUNEANU, vicepreşedintele raionului Cahul, dl Nicolae BĂLCĂNUȚĂ, șef al OT Cahul al Cancelariei de Stat, Alexandru POPOV, șef Serviciul tineret și sport, Cahul, directorii școlilor sportive, președinții Cluburilor sportive și reprezentanții ONG-urilor de Tineret din Cahul.

Pe parcursul dialogului au fost abordate problemele cu care se confruntă tinerii din raionul Cahul, activitățile desfășurate în cadrul evenimentelor sportive. De asemenea, s-a discutat, împreună cu juristul Consiliului raional, în privința creării unui Centru de Tineret la Cahul. Dl viceministru a mai avut audiență cu cetățenii înscriși prealabil.

La finele vizitei dl Ivan FLOREAN, fiind însoțit de conducerea raionului, a vizitat Școala Sportivă Nr. 1, Școala specializată de haltere și Stadionul raional ”Atlant”.

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.