Home Noutăți Vizita de lucru a directorului Agenției naționale de ajutor social în raionul Cahul

Vizita de lucru a directorului Agenției naționale de ajutor social în raionul Cahul

0
0
2,109

   La 21 februarie 2017, dl Vasile Croitoru, directorul Agenției naționale de ajutor social, a efectuat o vizită de lucru în raionul Cahul, în cadrul căreia s-a întîlnit cu dl Ion GROZA, președintele raionului Cahul, dl Vladimir Calmîc, vicepreședintele raionului, dl Nicolae Bălcănuță, șef al OT Cahul al Cancelariei de Stat, și dna Mariana Coteață, șef-interimar al Direcției asistență socială și protecție a familiei.
   Directorul Agenției naționale de ajutor social a menționat că instituția în care activează realizează politicile statului în domeniul de resort. Unele dintre funcțiile majore ale agenției sunt oferirea suportului metodologic Direcțiilor de asistență socială și protecție a familiei din teritoriu, precum și perfecționarea profesională a cadrelor din sectorul asistenței sociale.
   La finele vizitei directorul Agenției naționale de ajutor social a vizitat Centrul Maternal, Centrul pentru copiii străzii ”Speranța”, Centrul de Asistență Socială de Zi pentru copii și Complexul Social ”Împreună”.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.