Home Noutăți Vizită de lucru a autorităților publice raionale în satul Iujnoe

Vizită de lucru a autorităților publice raionale în satul Iujnoe

0
0
1,833

La data de 14 noiembrie 2017, reprezentanții administrației publice locale de nivelul doi au efectuat o vizită de lucru în localitatea Iujnoe.

În cadrul vizitei au participat dl Ion GROZA, președintele raionului Cahul, dnii Vladimir Calmîc, Vlad Cășuneanu și Sergiu Drangoi,  vicepreședinți ai raionului, șefii subdiviziunilor subordonate Consiliului Raional, șefii unor servicii desconcentrate în teritoriu, factorii decizionali și executivi de la nivelul întîi, precum și cetățeni ai localității.

Domnul Ghenadie Focșa, primarul satului, în deschiderea ședinței a relatat despre activitatea primăriei, menționând totodată realizările obținute inclusiv și cu susținerea financiară a Consiliului Raional Cahul.

În cadrul dialogului dintre reprezentanții administrației publice locale de ambele nivele și cetățeni au fost discutate cele mai stringente probleme din localitate, și anume: reparația drumului local și a unei porțiuni de drum de interes raional, lipsa medicului de familie și a medicamentelor de primă necesitate, lipsa unei rute de transport, precum și respectarea ordinii publice.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.