Home Noutăți Vizită de lucru a autorităților publice raionale în satul Alexandru Ioan Cuza

Vizită de lucru a autorităților publice raionale în satul Alexandru Ioan Cuza

0
1
2,503

La data de 7 noiembrie 2017, reprezentanții autorităților publice raionale au efectuat o vizită de lucru în satul Alexandru Ioan Cuza, unde au vizitat instituțiile sociale din localitate și au avut un dialog cu cetățenii.

În cadrul vizitei au participat dl Ion Groza, președintele raionului Cahul, vicepreședinții raionului, șefii subdiviziunilor subordonate Consiliului Raional, șefii unor servicii desconcentrate din raionul Cahul, șefii instituțiilor publice, aparatul primăriei, consilierii locali, agenți economici și cetățeni ai localității Alexandru Ioan Cuza.

Astfel, au fost vizitate grădinițele de copii,  Liceul, Azilul pentru persoane în vârstă și cu dizabilități, Oficiul medicilor de familie din localitate. După vizită a urmat întâlnirea dintre autoritățile publice raionale cu cele locale și cetățenii, în cadrul căreia dl Nicolae Calaidjoglu, primarul satului, a prezentat un raport despre activitatea primăriei, menționând realizările obținute inclusiv și cu suportul Consiliului Raional, precum și problemele cele mai stringente din localitate. S-a desfășurat  apoi un dialog constructiv  în care cetățenilor li s-au dat răspunsuri la întrebările ce-i frământă, urmând să fie găsite și soluții pentru problemele expuse.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.