Home Noutăți Viceprim-ministrul Oleg SEREBRIAN în vizită la Cahul

Viceprim-ministrul Oleg SEREBRIAN în vizită la Cahul

0
0
323

     La data de 4 mai 2023, viceprim-ministrul Oleg SEREBRIAN a efectuat o vizită de lucru la Consiliul raional Cahul, unde a avut o întâlnire cu angajații instituției. În cadrul vizitei au fost abordate subiecte de importanță majoră pentru comunitatea locală.

     Discuțiile s-au concentrat în special pe subiecte care țin de domeniul ocrotirii sănătății, tineretului și sportului, infrastructură și dezvoltarea economică a regiunii. Viceprim-ministrul a subliniat importanța investițiilor în aceste domenii, pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din zonă.

     În cadrul întâlnirii, au fost prezentate și diverse proiecte care vizează dezvoltarea regiunii, în special în ceea ce privește infrastructura rutieră și transportul public. De asemenea, a fost discutat și subiectul tineretului și sportului, în contextul dezvoltării unui stil de viață sănătos și a creșterii implicării tinerilor în activități sociale și comunitare.

    În final, dl Oleg SEREBRIAN a subliniat angajamentul Guvernului de a sprijini dezvoltarea regiunii Cahul și de a aduce beneficii concrete comunității locale. Întâlnirea a reprezentat o oportunitate importantă pentru a identifica prioritățile comune și pentru a stabili o colaborare strânsă între autoritățile locale și Guvern.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.