Home Noutăți Economic VESTE BUNĂ PENTRU PRODUCĂTORII AGRICOLI DIN RAIONUL CAHUL

VESTE BUNĂ PENTRU PRODUCĂTORII AGRICOLI DIN RAIONUL CAHUL

0
0
677

Pe data de 2 iunie, Direcția economie și agricultură din cadrul Consiliului Raional Cahul în comun cu  Asociația Obștească Asociația producătorilor agricoli “Agro Unic Cahul”, au organizat o ședință de lucru cu producătorii agricoli din raion privind organizarea schimbului de bune practici între agricultori.  

La eveniment au participat dl Nicolae Dunas, președintele raionului Cahul, dl Sergiu Tutovan, directorul Asociației producătorilor de struguri din raionul Cahul, dl Sergiu Rența, președintele  UT Cahul a FNSAA „AGROINSIND” și producătorii agricoli din raionul Cahul.

Domnul Nicolae Dunas a salutat ideea privind organizarea evenimentului și a îndemnat producătorii agricoli, să participe la programele de dezvoltare din domeniul agricol, ce ar oferi posibilitatea de accesare a surselor financiare de suport pentru dezvoltarea sectorul agricol.

În urma discuțiilor  s-a decis organizarea schimbului de bune practici între agricultorii din raionul Cahul, unde sunt invitați toți producătorii agricoli din raion, producătorii de inputuri agricole (îngrășăminte, semințe, mașini agricole, etc.).

Doritorii să participe la eveniment sunt așteptați pe data de 10 iunie 2022, ora 6:30, pe adresa: mun.Cahul, Piața Independenței,2.

Pentru informații suplimentare puteți apela la nr.de tel.: 0(299) 31-406 sau 0(299) 31-416.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.