Home Noutăți ”Ultimul sunet” răsună în instituțiile școlare din raionul Cahul

”Ultimul sunet” răsună în instituțiile școlare din raionul Cahul

0
0
314

Stimați pedagogi, dragi elevi și absolvenți!

Fiecare apropiere de finalul unui an şcolar, ce se întâmplă tradițional între două anotimpuri frumoase, ne amintește despre festivitatea ”Ultimului sunet”, ce anunță bucuria vacanței, pentru cei mici, și sunetul clopoțelului ultimului careu pentru absolvenți.

Dragi elevi, astăzi este o zi deosebită – ultimul sunet marchează încheierea anului școlar. Vă felicităm pentru efortul academic, materializat în prețioase achiziții, abilități și atitudini, pe care vi le-ați dezvoltat în colaborare cu semenii și dascălii voștri.  Vă dorim să aveți o vacanță frumoasă alături de cei dragi, să reușiți să vă odihniți, dar și să faceți cât mai multe fapte bune și lecturi de calitate.

Dragi absolvenţi,  pentru voi vine timpul schimbărilor și al încercărilor. Vă dorim să treceți cu succes toate examenele finale și  să faceți o alegere corectă a drumului în viață. Să aveţi curaj, perseverenţă şi tenacitate de a nu ceda greutăţilor oriunde vă veți afla. Reușita să fie pentru voi călăuză în toate.

 

Consiliul Raional Cahul aduce mulțumiri tuturor cadrelor didactice din raionul Cahul, pentru  dăruirea și abnegația demonstrată prin asigurarea unui proces educațional de calitate pe durata întregului an școlar.  educația tinerei generații și pentru aportul considerabil, în promovarea imaginii raionului Cahul la diverse concursuri și olimpiade școlare. Să aveți succese și doar realizări frumoase.

 

Nicolae DUNAS

Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.