Home Noutăți Turneul la fotbal ”Cupa de Crăciun” a adus multă bucurie între copiii din raionul Cahul

Turneul la fotbal ”Cupa de Crăciun” a adus multă bucurie între copiii din raionul Cahul

0
0
436

    În atmosfera sărbătorilor de iarnă, Stadionul Raional „Atlant” din Cahul a fost gazda unui eveniment deosebit – Turneul Raional la Fotbal „Cupa de Crăciun”. În jur de 70 de copii talentați, atât din cadrul Școlii Sportive Raionale Cahul, cât și din diverse cluburi sportive din raion, au luat parte la această competiție. Cei mai aprigi susținători – părinții și antrenorii participanților – le-au fost alături.

    Competiția s-a desfășurat într-un spirit intens, echipele luptând cu dârzenie pentru a păstra mingea în terenul adversarilor și pentru a marca goluri. La finalul competiției, copiii au primit cupe, medalii, diplome, echipament sportiv și inventar necesar desfășurării antrenamentelor și jocurilor de fotbal.

    Președintele raionului Cahul, dl Pavel GROZA, prezent în cadrul evenimentului a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă, cât și cu victoriile sportive și a încurajat toți participanții să continue să crească spre noi culmi, subliniind importanța practicării sportului în dezvoltarea personală a tinerilor, formarea caracterului și menținerea unui echilibru sănătos dintre minte și corp.

   Turneul Raional la Fotbal „Cupa de Crăciun” a evidențiat rolul esențial al practicării sportului în dezvoltarea armonioasă a copiilor, cât și interacțiunea strânsă între părinți, antrenori și societate în ansamblu.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.