Home Noutăți Turneul ”Cupa de Crăciun” la Taekwon-do

Turneul ”Cupa de Crăciun” la Taekwon-do

0
0
338

    La 27 decembrie, Serviciul Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Cahul, în spiritul sărbătorilor de iarnă, a organizat Turneul „Cupa de Crăciun la Taekwon-do”. Evenimentul a avut loc în incinta Școlii Sportive nr. 1 din municipiul Cahul, unde au participat peste 60 de sportivi din întregul raion Cahul, bine determinați de a ieși învingători. Cei mai fideli susținători ai sportivilor au fost antrenorii acestora laolaltă cu familiile lor.

    Evenimentul a adunat sportivi talentați din patru cluburi din raionul Cahul, inclusiv din Municipiul Cahul și satele Colibași, Manta, Crihana Veche, Baurci Moldoveni și Zîrnești. Acești tineri și-au demonstrat nu doar priceperea în tehnica Taekwon-do, ci și caracterul, disciplina și spiritul competitiv, sub îndrumarea președinților de club și a antrenorilor.

Cele patru cluburi implicate au fost:
– Clubul Spartan- condus de președintele Iliev Ivan
– Clubul Dinamic- sub îndrumarea președintelui Niculiță Daniel
– Clubul Leo, avându-l în frunte pe președintele Tolstogan Valeriu
– Clubul Ribakov Team, cu președintele Rîbakov Gheorghe la conducere.

     Astfel, într-un climat plin de energie și emoții, sportivii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani au avut ocazia de a-și etala nivelul de pregătire. 

    Vicepreședintele raionului Cahul, doamna Elena CEBOTARI, prezentă la eveniment a transmis un mesaj de felicitare către toți participanții, subliniind importanța promovării sportului.

    Sportivii care s-au clasat pe locurile 1, 2 și 3 au primit diplome, medalii de gradul respectiv, și echipamente sportive în semn de recunoaștere pentru eforturile lor deosebite și rezultatele remarcabile obținute în competiție.

    Turneului „Cupa de Crăciun la Taekwon-do” a dovedit încă o dată faptul că sportul nu cunoaște granițe și este un mijloc eficient de promovare a sănătății, disciplinei și a valorilor unei societăți.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.