Home Noutăți Tinerii și voluntarii Centrului Raional de Tineret Cahul au sărbătorit Ziua Internațională a Tinerilor printr-o experiență unică

Tinerii și voluntarii Centrului Raional de Tineret Cahul au sărbătorit Ziua Internațională a Tinerilor printr-o experiență unică

0
0
202

     Ziua Internațională a Tinerilor a fost marcată în mod excepțional de către tinerii și voluntarii Centrului Raional de Tineret din Cahul. Această inițiativă inedită a adus împreună spiritul tânăr și frumusețea naturii și culturii locale.

     Cu dorința de a oferi o experiență memorabilă și educativă, tinerii și voluntarii Centrului Raional de Tineret Cahul au ales să sărbătorească Ziua Internațională a Tinerilor într-un mod memorabil. Astfel, 20 de tineri s-au alăturat evenimentului special, care a inclus o drumeție captivantă la pitorescul Orheiul Vechi, unde au explorat istoria bogată și peisajele uluitoare a acestui loc unic. Ei au avut ocazia să înțeleagă mai bine tradițiile și viața din trecut, simțind conexiunea cu moștenirea lor culturală. Apoi, au continuat aventura la faimoasa vinărie Chateau Vartely, o proprietate elegantă ce îmbină arhitectura clasică cu facilități moderne. Aici, tinerii au avut ocazia să descopere procesul de producție a vinurilor deosebite.

     Și pentru că sunt pasionați de mișcare, au  dedicat timp și pentru activități sportive pline de energie și distracție! Emoțiile au culminat cu momentul în care fiecare tânăr a primit cu mândrie câte un trofeu – simbol al angajamentului, pasiunii și a muncii lor la Centrul Raional de Tineret Cahul.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.