Home Noutăți Super Cupa Președintelui la fotbal, ediția 2023

Super Cupa Președintelui la fotbal, ediția 2023

0
1
565

     La data de 2 aprilie 2023, Consiliul Raional Cahul în colaborare cu Asociația Raională de Fotbal au organizat  Super Cupa Președintelui la fotbal, ediția 2023. Evenimentul a reunit echipele „FC Dunărea” din s. Giurgiulești, câștigătoarea Cupei Președintelui 2021 și echipa „FC Haiduc” din s.Baurci Moldoveni, câștigătoarea Campionatului raional la fotbal din 2022.

     Competiția a fost una plină de energie și pasiune, iar cele două echipe și-au demonstrat abilitățile într-un meci tensionat și plin de suspans. În cele din urmă, „FC Haiduc” a reușit să câștige trofeul ediției din acest an.

    Nicolae DUNAS, președintele raionului Cahul, a felicitat echipa câștigătoare și a mulțumit tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea evenimentului, precum și celor care au susținut și au participat la competiție și a încurajat tinerii să își dezvolte abilitățile sportive și să participe la astfel de evenimente.

    Totodată, un alt eveniment ce a demonstrat faptul că sportul și competițiile sportive pot aduce împreună oamenii, promovând astfel valorile comune și unitatea în raionul Cahul, a fost Campionatul Școlii Sportive Raionale Cahul la fotbal, ediția 2023.

     La campionat au participat în jur de 80 de elevi ai Școlii Sportive din localitățile Brînza, Văleni, Manta, Roșu și municipiul Cahul. Învingătoarea campionatului este echipa din s.Roșu, iar pe locurile 2 și 3 s-au clasat echipele municipiului Cahul și, respectiv, Manta.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.