Home Noutăți Economic SPRE ATENȚIA PRODUCĂTORILOR DIN RAIONUL CAHUL !!!

SPRE ATENȚIA PRODUCĂTORILOR DIN RAIONUL CAHUL !!!

0
0
1,851

    Vă aducem sprte cunoștință, că de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu  Camera de Comerț și Industrie Prahova-România, MIEPO și Consiliul Județean Prahova va organiza  expoziția «Republica Moldova Prezintă», care se va desfășura  în perioada 27-29 aprilie 2017 la Ploiești, România.

Prahova este unul din cele mai puternice motoare a economiei românești, cifra totală de afaceri fiind de 8,75 mld.Euro. Din cele 21975 societăți comerciale din județul Prahova, 1977 au capitalul mixt sau integral străin, reprezentînd 70 țări. Mai mult de 50% din investiția străină din județ este făcută de firme ale Uniunii Europene.

Evenimentul are ca scop crearea celor mai favorabile condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni, promovării imaginii Republicii Moldova și amplificării relațiilor comercial-economice cu România.

Programul va include: For bilateral moldo-român, sesiuni B2B și de informare privind accesul la piața UE a companiilor din republică și beneficiile colaborării dintre Republica Moldova și România. Sub genericul Republica Moldova Prezintă se va desfășura și sedința  Euroregiunea 2017 , la care vor participa 28 de raioane ale RM.

Informații suplimentare: Direcția Evenimente de afaceri a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel/fax: (+373-22) 21-07-25,  21-14-42, 23-84-10, e-mail:carolina.chiper@chaber.md.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.