Home Noutăți Simpozionul Internațional „Proiectele Etwinning în Sprijinul Creșterii Calității Demersului Didactic în Învățământul Preuniversitar”.

Simpozionul Internațional „Proiectele Etwinning în Sprijinul Creșterii Calității Demersului Didactic în Învățământul Preuniversitar”.

0
2
374

     Consiliul Raional Cahul a avut onoarea să găzduiască în data de 5 mai, Simpozionul Internațional „Proiectele Etwinning în Sprijinul Creșterii Calității Demersului Didactic în Învățământul Preuniversitar”, inițiat de către Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu participarea dnei Tatiana SEREDENCO, vicepreședintele raionului Cahul.

     Proiectul are ca scop valorificarea proiectelor internaționale de tip eTwinning prin diseminare și schimb de bune practici, în vederea utilizării platformei https://school-education.ec.europa.eu/ro ca spațiu de învățare și cooperare.

     Personalul didactic din învățământul preuniversitar din România, Republica Moldova și alte țări a prezentat lucrări științifice, articole și exemple de bune practici privind școlile eTwinning, școlile europene și Erasmus +. Prezentările au abordat subiecte diverse, incluzând cele mai noi tehnologii și metode de predare.

     Este important de menționat, că lucrările vor fi publicate într-o revistă cu ISSN, astfel încât informațiile și descoperirile prezentate în cadrul simpozionului să ajungă la un public cât mai larg.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.