Home Noutăți Seminar privind Retrospectiva anului viticol 2023 și perspectivele anului 2024

Seminar privind Retrospectiva anului viticol 2023 și perspectivele anului 2024

0
0
314

     Într-o atmosferă de colaborare și schimb de experiență, Asociația Producătorilor de Struguri de Masă Cahul (APSM Cahul) și Secția Agricultură din subordinea Consiliului Raional Cahul au organizat seminarul cu genericul „Retrospectiva anului viticol 2023, perspectivele anului 2024 și tăierea în uscat în condițiile anului curent”. Evenimentul a avut loc pe data de 30 ianuarie, în incinta Consiliului Raional Cahul cu participarea președintelui raionului Cahul, dl Pavel GROZA, șefului Secției Agricultură, dl Vasile RARU și a reprezentanților APSM Cahul.

     Seminarul a reunit producători de struguri de masă, specialiști în viticultură și reprezentanți ai industriei agricole din mai multe raioane ale țării, oferind o platformă esențială pentru analiza retrospectivă a anului viticol 2023 și perspectivele pentru anul curent.

     Discuțiile au acoperit o varietate de subiecte, inclusiv condițiile meteo din anul 2023, impactul acestora asupra recoltei și strategiile de adaptare pentru anul curent. Un punct focal al evenimentului a fost prezentarea tehnicilor avansate de tăiere în uscat, adaptate la specificul condițiilor climaterice actuale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.