Home Noutăți Seminar instructiv-metodic privind implementarea legislației funciare, de urbanism și amenajarea teritoriului

Seminar instructiv-metodic privind implementarea legislației funciare, de urbanism și amenajarea teritoriului

0
0
1,572

La 20 iunie 2019, în incinta Consiliului raional Cahul s-a desfășurat seminarul instructiv-metodic în domeniul funciar la care au participat specialiștii pentru reglementarea regimului funciar a primăriilor din raionul Cahul.

Scopul instruirii este de a acorda asistența necesară specialiștilor pentru reglementarea regimului funciar a primăriilor  din raionul Cahul în exercitarea atribuțiilor ce le revin.

Tematicile seminarului au fost prezentate de șeful Serviciului Relații Funciare și Cadastru, Nicolae Basarab și arhitectul-șef al raionului Cahul, Efrosinia Iorga-Acciu și au vizat aspecte ce țin de legislația cu privire la urbanism și amenajarea teritoriului, delimitarea proprietății publice, legislația funciară.

Participanții la seminar au avut posibilitatea de a înainta și alte întrebări ce țin de activitea în domeniul cadastral, primind astfel asistența metodologică și informațională din partea specialiștilor.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.