Home Noutăți Seminar de instruire privind comunicarea și informarea populației generale despre vaccinarea împotriva COVID-19

Seminar de instruire privind comunicarea și informarea populației generale despre vaccinarea împotriva COVID-19

0
0
692

Seminar de instruire privind comunicarea și informarea populației generale despre vaccinarea împotriva COVID-19

Pe data de 22 iunie a.c., în sala de ședințe a Consiliului Raional Cahul a avut loc seminarul de instruire privind comunicarea și informarea populației generale  despre vaccinarea împotriva COVID-19.

Au participat vicepreședintele raionului, dl Vladimir Calmîc, reprezentanți ai autorităților publice locale, învățământ și instituțiilor medicale din raionul Cahul și ai Centrelor de Sănătate din raioanele Cantemir și Taraclia.

Pe ordinea de zi au fost expuse următoarele întrebări:

  1. Vaccinarea împotriva COVID-19 (cifre și informații despre procesul național de vaccinare);
  2. Procesul de comunicare corectă despre vaccinarea împotriva COVID-19. (Tehnici, instrumente și materiale disponibile);
  3. Elemente tactice de comunicare cu media și publicul larg (identificarea publicului țintă, identificarea subiectelor de criză, analiza canalelor de comunicare, mesaje, evoluția publică).

Seminarul de instruire a fost prezentat de către reprezentanții MSMPS al RM, dl Denis Cernelea, secretar de stat , Agenția Națională pentru Sănătate Publică, Cristian Saulea, specialist în comunicare, cu suportul Organizației Mondiale a Sănătăți, UNICEF Moldova și alți parteneri de dezvoltare.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.