Home Modernizarea în sectorul AAC în raionul Cahul Ședințe ale grupurilor de lucru în cadrul proiectelor de dezvoltare regională, implementate în raionul Cahul.

Ședințe ale grupurilor de lucru în cadrul proiectelor de dezvoltare regională, implementate în raionul Cahul.

0
0
1,653

La 25 octombrie, la sediul ADR Sud au fost organizate mai multe ședințe ale grupurilor de lucru pentru procedurile de achiziții publice de lucrări, bunuri și servicii în cadrul proiectelor de dezvoltare regională, implementate în raionul Cahul.

În cadrul celei dintâi ședințe, grupul de lucru pentru achiziții a demarat procedura de deschidere a ofertelor depuse în cadrul licitației publice de achiziționare a lucrărilor de construcție de apeducte în cadrul proiectului „Construcția apeductului magistral Cahul-Lebedenco-Pelinei-Găvănoasa-Vulcănești-A.I.Cuza și a rețelelor interioare în comunele Lebedenco, Pelinei, Găvănoasa. Etapa I, Faza II”

În continuare, au fost aduse la cunoștință valorile ofertelor, propunerile de oferte alternative, inclusiv valorile şi caracteristicile principale ale acestora, existenţa garanţiilor de participare solicitate și alte detalii pe care comisia de licitaţie le-a considerat importante și necesare.

În zilele următoare, Comisia de licitaţie va verifica modul în care fiecare ofertă răspunde cerinţelor prevăzute în documentele licitaţiei şi, ulterior, va trece la examinarea, clarificarea şi evaluarea în detaliu a ofertelor.

În cadrul celei de-a doua ședințe, grupul de lucru a examinat situația la zi în cadrul măsurii investiționale „Conectarea caselor individuale de locuit la sistemul centralizat de canalizare în satul Roșu” din cadrul proiectului „Îmbunătăţirea serviciilor de apă şi canalizare în raionul Cahul”.

Această măsura investițională este finanțată de Guvernul României prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), valoarea suportului financiar oferit de partea română constituind 190 de mii de euro, și a contribuției cetățenilor din localitatea vizată, în valoare de circa 500 de mii lei.

Investiția va aduce beneficii celor 442 de gospodării, 135 de apartamente a trei blocuri locative din satul Roșu, raionul Cahul.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Modernizarea în sectorul AAC în raionul Cahul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.