Home Modernizarea în sectorul AAC în raionul Cahul Ședințe ale grupurilor de lucru în cadrul proiectelor de dezvoltare regională, implementate în raionul Cahul

Ședințe ale grupurilor de lucru în cadrul proiectelor de dezvoltare regională, implementate în raionul Cahul

0
0
1,930

La data de 9 noiembrie, la sediul ADR Sud au fost organizate două ședințe ale grupurilor de lucru pentru procedurile de achiziții publice de lucrări, bunuri și servicii în cadrul proiectelor de dezvoltare regională, implementate în raionul Cahul.

În cadrul acestor ședințe, grupul de lucru pentru achiziții a demarat procedura de deschidere a ofertelor depuse în cadrul licitației publice de achiziționare a serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor în cadrul proiectelor „Construcția apeductului magistral Cahul – Lebedenco – Pelinei-Găvănoasa – Vulcănești (satele) – Alexandru Ioan Cuza, Etapa I. Faza I” și „Construcția rețelelor interioare a satelor Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca, Etapa I. Faza 2„.

În cadrul ședinței au fost aduse la cunoștință celor prezenți valorile ofertelor, propunerile de oferte alternative, inclusiv valorile şi caracteristicile principale ale acestora, existenţa garanţiilor de participare solicitate și alte detalii pe care comisia de licitaţie le-a considerat importante.

În zilele următoare, grupul de lucru pentru achiziții va verifica modul în care fiecare ofertă răspunde cerinţelor prevăzute în documentele licitaţiei şi, ulterior, va examina în detaliu a ofertelor.

Amintim că aceste măsuri investiționale sunt finanțate din sursele Guvernului Elveției / 2,8 mln. Euro, prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova (MSPL)”. În urma implementării etapei I a proiectului urmează a fi construite cca 11 km de rețea de apeduct – magistrală și cca 25 km de rețea de distribuire a apei potabile în satele Lebedenco, Hutulu și Ursoaia, din care vor beneficia de acces la sursa de apă potabilă de calitate cca. 2665 de locuitori.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Modernizarea în sectorul AAC în raionul Cahul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.