Home Modernizarea în sectorul AAC în raionul Cahul Ședințe ale Comitetelor Locale de Cetățeni din localitățile Roșu și Lebedenco

Ședințe ale Comitetelor Locale de Cetățeni din localitățile Roșu și Lebedenco

0
0
1,615

La data de 22 noiembrie, în cadrul proiectului „Implementarea măsurilor de modernizare a serviciilor publice locale în sectorul aprovizionării cu apă și canalizare pentru raionul Cahul”, au fost organizate două ședințe ale Comitetelor Locale de Cetățeni din localitățile Roșu și Lebedenco. Evenimentele s-au desfășurat la sediile primăriilor localităților.

În cadrul ședințelor managerul local de proiect, dna Victoria Ciobanu, a prezentat membrilor Comitetelor Locale de Cetățeni raportul de implementare a proiectului pentru trimestrul III 2018, iar consultatntul regional GIZ, dl Sergiu Pleșca, a prezentat planul operațional de implementare a proiectului pentru trimestrul IV 2018. În urma prezentărilor au fost purtate discuții cu cetățenii localităților privind aportul lor important în procesul de implementare a proiectului. Evenimentele au purtat caracter informativ pentru cetățeni și au drept scop asigurarea transparenței și vizibilității proiectului.

Reamintim că în urma implementării proiectului vor fi conectate la sistemul centralizat de canalizare circa 577 gospodării casnice din satul Roșu și 884 de gospodării casnice din comuna Lebedenco vor fi aprovizionate cu apă.

Aceste activități sunt realizate în cadrul proiectului  „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Uniunea Europeană, Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Modernizarea în sectorul AAC în raionul Cahul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.