Home Noutăți Ședinta ordinară a Consiliului Raional Cahul

Ședinta ordinară a Consiliului Raional Cahul

1
0
2,965

La 19 septembrie 2017, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul. În afară de consilierii raionali, la ședință au  participat șefii subdiviziunilor din subordinea Consiliului Raional, ai serviciilor desconcentrate și primarii localităților. Cu votul unanim al consilierilor prezenți, dl Adrian Galaju a fost ales în calitate de președinte al ședinței.

Pe ordinea de zi au fost supuse dezbaterii 18 chestiuni ce țin de activitatea economică și viața socială a raionului. Printre cele mai importante probleme puse în discuție au fost executarea bugetului raional Cahul în primul semestru al anului 2017, reorganizarea unor instituții de învățămînt, încorporarea în serviciul militar în toamna anului 2017, modificarea bugetului raional Cahul pe anul curent, aderarea Consiliului Raional Cahul la Asociația ”Uniunea Consiliilor Raionale” ș.a. Cele mai multe discuții s-au dus pe marginea chestiunii privind activitatea S.A ”Combinatul de Instruire Continuă Cahul”, unde Consiliul Raional deține pachetul majoritar de acțiuni și care se confruntă cu serioase probleme de management.

Toate cele 18 proiecte de decizii au fost aprobate de plenul Consiliului.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

One Comment

  1. Petru

    19/09/2017 at 23:55

    Stimat Consiliu Raional Cahul, vă rugăm respectuos să includeți în procesul-verbal al ședinței de azi și discuția despre transferul unor instituții publice de la Cahul la Comrat. Nu puteti ignora aceasta parte a sedintei, daca tot Dl Groza a făcut si unele declaratii pentru presa. Vreti sustinerea populatiei si a societatii civile, atunci nu incercati sa limitati accesul la informatii de utilitate majora in contextul creat. Vă multumesc.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.