Home Noutăți Ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul din 22 decembrie 2023

Ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul din 22 decembrie 2023

0
0
416

     Astăzi, 22 decembrie 2023 consilierii raionali s-au întrunit în ședință ordinară, unde au fost supuse examinării 21 proiecte de decizii. La ședință au fost prezenți 33 de consilieri, fiind prezidată de doamna Tatiana SEREDENCO.

     În contextul sărbătorilor de iarnă, colectivele artistice ”Sânzienele” din comuna Burlacu și ”Vatra Roșului” din satul Roșu au excelat cu un program de colinde, cântece, urături și semănături – moment feeric, pentru care, potrivit tradiției, colindătorii au fost răsplătiți de către gazdă cu daruri. De asemenea, și tinerii din cadrul Centrului de Tineret al Consiliului Raional au venit cu felicitări pentru consilieri și cei prezenți în cadrul ședinței. După atmosfera inedită de sărbătoare creată de cetele de colindători, a continuat desfășurarea ședinței.

     Pe ordinea de zi au fost chestiuni ce vizează domeniile financiar, economic, infrastructură, social, organizatoric, etc. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate în plenul Consiliului.

     În conformitate cu prevederile Legii nr. 436 din 28.12.2006 privind administrația publică locală, deciziile Consiliului urmează a fi semnate și contrasemnate în cel mult 5 zile de la data desfășurării ședinței.

     Pentru informații detaliate privind deciziile adoptate la ședința din 22 decembrie 2023 puteți accesa pagina oficială a Consiliului Raional Cahul www.cahul.md la rubrica Transparență decizională / Decizii adoptate și în Registrul de stat al actelor locale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.