Home Noutăți Ședința Ordinară a Consiliului Raional Cahul din 17 decembrie 2020

Ședința Ordinară a Consiliului Raional Cahul din 17 decembrie 2020

0
0
1,065

     La ședința ordinară a Consiliul Raional Cahul, convocată pe 17 decembrie 2020, cu participarea a 28 de consilieri, s-au examinat 29 de chestiuni.
     În cadrul ședinței, a fost aprobat Programul de activitate al Consiliului Raional Cahul, pentru anul 2021.
     O chestiune nu mai puțin importanță, a fost aprobarea bugetului raionului Cahul pentru anul 2021. Astfel, bugetului raionului Cahul pentru anul 2021 constituie 328 786,2 mii lei, dintre care, ponderea cea mai mare din totalul cheltuielilor bugetului raional, în mărime de 68,7%, îi revine domeniului învățământ.
     Un alt subiect votat de  consilieri, prevede  instituirea Comisiei raionale de monitorizare a respectării drepturilor omului în instituțiile care asigură detenția persoanelor, în scopul supravegherii condițiilor de detenție a deținuților și a tratamentului aplicat acestora.
    La această ședință, au fost examinate și alte chestiuni, cum ar fi: modificarea bugetului raional Cahul pentru anul 2020; aprobarea listei beneficiarilor de locuințe sociale în locațiune, din blocul locativ de locuințe sociale, mun. Cahul, str. Nouă, nr. 1; precum și aprobarea regulamentului pentru conferirea titlului de Cetățean de Onoare al raionului Cahul.
     Tot la ședința de azi, în urma concursului organizat pentru ocuparea funcției publice vacante, Doamna Aura CROITORU a fost numită administrator al Întreprinderii Municipale „Biroul de Prospecțiuni și Proiectare”, al cărei fondator este Consiliul Raional Cahul.

Mai multă informație găsiți, accesând pagina web. oficială a Consiliului Raional www.cahul.md  la directoriul Transparenţa decizională, secţiunea Decizii adoptate.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.