Home Noutăți Ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul

Ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul

0
0
391

     Astăzi, 27 iunie 2023, s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul, în cadrul căreia au participat consilierii raionali, șefii subdiviziunilor din subordinea Consiliului Raional, ai serviciilor publice și primarii localităților. Din cei 35 consilieri aleși, au fost prezenți 32, iar ședința a fost prezidată de domnul consilier Gheorghe TABUNCIC.

     În ordinea de zi au fost incluse 23 proiecte de decizii, care au vizat segmentul financiar, economic, al sănătății publice, gestionării patrimoniului public, resurse umane, etc. Toate proiectele de decizii examinate au fost aprobate cu votul unanim sau al majorității consilierilor prezenți.

     Tot astăzi, domnului Valeriu CURJOS i-a fost atribuit mandatul de consilier raional.

   În conformitate cu prevederile Legii nr. 436/2006 privind administrația publică locală, deciziile consiliului urmează a fi semnate și contrasemnate în cel mult 5 zile de la data desfășurării ședinței.

    Pentru informații detaliate privind deciziile adoptate în cadrul ședințelor puteți accesa pagina oficială a Consiliului Raional Cahul www.cahul.md, rubrica Transparență decizională/Decizii adoptate și în Registrul de stat al actelor locale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.