Home Noutăți Ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul

Ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul

0
0
511

     La data de 16 martie 2023, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliul Raional Cahul, în cadrul căreia au fost examinate 32 de chestiuni.

     Din cei 35 consilieri aleși, au fost prezenți 32, ședința fiind prezidată de domnul consilier Andrian GALAJU.

     În cadrul ședinței, dl Nicolae DUNAS, Președintele raionului, a prezentat Raportul privind activitatea Aparatului Preşedintelui raionului și subdiviziunilor din subordinea Consiliului Raional Cahul în anul 2022. De asemenea, a fost aprobat Raportul privind executarea bugetului raional pe anul trecut. Un subiect important din ordinea de zi a fost și aprobarea Strategiei de dezvoltare socio-economică a raionului Cahul pentru anii 2023-2030 și a Planului de acțiuni pentru implementarea acesteia.

     Tot astăzi, consilierii au decis numirea doamnei Ecaterina COZMA, învingătoare a concursului de ocupare a funcției publice vacante, în funcția de șef al Secției cultură.

    În conformitate cu prevederile Legii nr. 436/2006 privind administrația publică locală, deciziile consiliului urmează a fi semnate și contrasemnate în cel mult 5 zile de la data desfășurării ședinței.

     Deciziile adoptate în cadrul ședinței vor fi aduse la cunoștința cetățenilor prin publicarea pe pagină oficială a Consiliului Raional Cahul www.cahul.md și în Registrul de stat al actelor locale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.