Home Noutăți Ședința extraordinară a Consiliului Raional Cahul

Ședința extraordinară a Consiliului Raional Cahul

0
0
2,410

Astăzi, 29 noiembrie, a avut loc şedinţa extraordinară  a Consiliului Raional, prezidată de domnul consilier Andrian Galaju.

La ședință au participat 34 din cei 35 de consilieri raionali aleși. Conform ordinei de zi, au fost examinate chestiunile cu privire la constituirea comisiilor consultative de specialitate, alegerea președintelui și vicepreședinților raionului Cahul.

Astfel, au fost constituite nominal cele 5 comisii consultative de specialitate ale Consiliului Raional Cahul, care și-au ales conducerea – președintele și secretarul. De asemenea, cu votul a 20 de consilieri, președinte al raionului Cahul a fost ales domnul Marcel Cenușă, consilier ales pe lista Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Au fost aleși și trei vicepreședinți ai raionului – domnul Vladimir Calmîc, consilier ales pe lista Partidului Democrat din Moldova, domnul Ruslan Nedov, consilier ales pe lista Partidului Democrat din Moldova și doamna Valentina Șevcenco, consilier ales pe lista Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.