Home Noutăți Ședința extraordinară a Consiliului Raional Cahul

Ședința extraordinară a Consiliului Raional Cahul

0
0
2,123

Conform dispoziției Președintelui raionului nr. 02/d din 05 ianuarie 2018, la data de 11 ianuarie 2018, a fost convocată ședința extraordinară a Consiliului Raional Cahul. În afară de  consilierii raionali, în cadrul ședinței au participat șefii subdiviziunilor subordonate Consiliului Raional Cahul, conducători ai serviciilor publice raionale, primari.

Înainte de a trece la analiza celor 5 chestiuni de pe ordinea de zi, Președintele raionului, dl Ion Groza, a adresat cuvinte de felicitare și apreciere pentru performanțele obținute echipei de baschet  ”GAMA- SIND” Cahul, care a intrat în posesia Cupei Moldovei la baschet, ediția 2017.

Ședința, la care au fost prezenți 29 de consilieri din cei 35 aleși, a fost prezidată de dna consilier Eugenia Sarsaman. Chestiunile examinate s-au referit la corelarea bugetului raional Cahul cu bugetul de stat pe anul 2018, aprobarea organigramei și statelor de personal ale IMSP CS Cahul pentru anul 2018, acordarea premiului anual, alocarea mijloacelor financiare din fondul de rezervă al Consiliului Raional, transmiterea în comodat a unor spații din imobilul proprietate publică a raionului Cahul.

Toate proiectele de decizii au fost aprobate de către plenul Consiliului Raional.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.